Αμφιθέατρο

Είστε εδώ

Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο του Τ.Ι.Τ.

3ο Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων Νομικής Σχολής ΑΠΘ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Νομική Σχολή, διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα, με θέμα: Μορφές εξαιρετικού δικαίου:κατάσταση ανάγκης, κατεπείγουσες περιστάσεις, αυτοδικία, ανωτέρα βία.

Επισυνάπτονται η αφίσα και το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Ημερίδα: "Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Στρατηγική Επιλογή με επίκεντρο τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Καινοτομία"

«Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Στρατηγική Επιλογή με επίκεντρο τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Καινοτομία» είναι ο τίτλος της Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και ώρες 18:00 – 21:00, στο Αμφιθέατρο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών του ΑΠΘ.

Η Ημερίδα διοργανώνεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ» και «Εφοδιαστική & Διοίκηση Αλυσίδας Εφοδιασμού και την KPMG».

Επίκαιρα Χειρουργικά Θέματα: Β' Χειρουργική Κλινική ΑΠΘ, ΓΝΘ "Γ. Γεννηματάς"

Η Β΄ Χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ, Γ.Ν.Θ. .Γ. Γεννηματάς, στο πλαίσιο των ετήσιων επιστημονικών εκδηλώσεων με τίτλο: «ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» διοργανώνει στις 13 Μαΐου 2017,  στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ την 2η  επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Βουβωνοκήλη: από την πλαστική Bassini στις Σύγχρονες Χειρουργικές Τεχνικές Αποκατάστασης».

Η εκδήλωση αυτή, που τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ, θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες επίκαιρες εισηγήσεις και σχολιασμό από διακεκριμένους συναδέλφους.

Συνημμένο το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

«Μουσική Εβδομάδα» του Ωδείου Άνω Πόλης

Κλασική μουσική, μιούζικαλ, ροκ, λαϊκή, έντεχνη και παραδοσιακή μουσική
στη «Μουσική Εβδομάδα» του Ωδείου Άνω Πόλης από 8-13 Μαΐου 2017

Το Ωδείο Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των 10 και πλέον χρόνων της λειτουργίας του, διοργανώνει  τη «10η  Μουσική Εβδομάδα»  ένας θεσμός  με Μουσικές του Κόσμου από νέους ταλαντούχους μουσικούς, από τη Δευτέρα 8 έως και το Σάββατο 13 Μαΐου 2017. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει κλασική μουσική, μιούζικαλ, ροκ, λαϊκή, έντεχνη και παραδοσιακή μουσική.

Καλοκαιρινή Συναυλία από Μουσική Σχολή "Ντεπώ" Θεσσαλονικης

Η Μουσική Σχολή "Ντεπώ" Θεσσαλονικης σας προσκαλεί στην Καλοκαιρινή Συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. Θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της Μουσικής με γνωστές κλασικές και σύγχρονες μελωδίες από τους σπουδαστές και τους καθηγητές της Σχολής. Σας περιμένουμε! 

Αφιέρωμα στα μιούζικαλ από το 3@arias στο Τελλόγλειο

Στον μαγευτικό κόσμο των μιούζικαλ θα ταξιδέψει το κοινό το τρίο 3@arias  στη συναυλία με τίτλο «Musical… stories», που θα δώσει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 21.00, στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ.

Σάκης Παπαδημητρίου – Ανοιχτές διαδρομές (τραγούδια, συνθέσεις, αυτοσχεδιασμοί)

Μια βραδιά με συνθέσεις, τραγούδια, μουσικές ιδέες και επιλογές του Σάκη Παπαδημητρίου στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ., την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στις 21.00.

Η Γεωργία Συλλαίου (φωνή), ο  Δημήτρης Τσέλιος (όμποε, σαξόφωνα) και ο  Σάκης Παπαδημητρίου (πιάνο) ερμηνεύουν  έναν κύκλο ποίησης και μουσικής με ποιήματα της Σαπφούς, του Bertolt Brecht, του Samuel Beckett,  του Boris Vian, του Tom Waits και της Γεωργίας Συλλαίου.

«ΟΣΚΑΡΙΚΟΣ» Μάνος Χατζιδάκις στο Τελλόγλειο

Αφιέρωμα του Ωδείου Άνω Πόλης στο Μάνο Χατζιδάκι με αφορμή τη συμπλήρωση 55 χρόνων από την απονομή του Όσκαρ τραγουδιού στον Έλληνα συνθέτη.

Ένας Νυχτερινός Χορός στα καλντερίμια της Οδού Ονείρων, την ώρα που το Αστέρι του Βοριά σκορπά το φως του και... πέρα, στο Θολό    Ποτάμι, ένα Μαντολίνο παίζει το Τραγούδι της Σειρήνας... Αλλιώς, όταν η Μελαγχολία της Ευτυχίας συναντά τα Παιδιά του Πειραιά!

Προβολή της ταινίας «Αρκαδία Χαίρε» του Φ. Κουτσαφτή στο Τελλόγλειο

Το ντοκιμαντέρ «Αρκαδία Χαίρε» (2015) του Φίλιππου Κουτσαφτή θα προβληθεί τη  Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, στις 18.00, στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. 

Η προβολή, που θα γίνει παρουσία του ίδιου του σκηνοθέτη, Φίλιππου Κουτσαφτή, εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων με θέμα το σινεμά, που διοργανώνεται σε συνεργασία του Τελλογλείου με τον καθηγητή Αρχιτεκτονικής και Κινηματογράφου του Α.Π.Θ. Γιάννη Χατζηγώγα.

Αφιέρωμα στον κινηματογραφιστή Νίκο Μπιλιλή στο Τελλόγλειο

Αφιέρωμα στον βετεράνο κινηματογραφιστή Νίκο Μπιλιλή και το σημαντικό κινηματογραφικό αρχείο του  θα γίνει τη  Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στις 18.00, στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. 

Το αφιέρωμα εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων με θέμα το σινεμά, μια νέα  δράση του Τελλογλείου, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον καθηγητή Αρχιτεκτονικής και Κινηματογράφου του Α.Π.Θ. Γιάννη Χατζηγώγα.

Σελίδες