Cocina Espanola

Η «Cocina Espanola»… μαγειρεύει τη μοναδική ισπανική γεύση πολιτισμού για άλλη μια φορά,απόψε, στις 7.30 το βράδυ στο Τελλόγλειο. Η θεατρική παράσταση με τον ομώνυμο τίτλο, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης «O Goya στο Τελλόγλειο», είχε παρουσιαστεί με επιτυχία, στον εκθεσιακό χώρο του Τελλογλείου, πριν από μια εβδομάδα. Η σκηνοθετική και η δραματουργική επιμέλεια ανήκει στην Ελένη Βλαχοπούλου και την Κλέα Σαμαντά.

COCINA ESPA?OLA

Υλικά :
? 5 ζευγάρια παπούτσια
? 6,5 κιλά manton
? 5-6 βεντάλιες
? καβουρδισμένες μελωδίες
? χρώματα καλά χτυπημένα στο multi
? για το πασπάλισμα : 1 φλιτζάνι τσαγιού λογάκια και στιχάκια λιωμένα σε bain marie

Εκτέλεση:
? Αναμειγνύουμε τα υλικά a la flamenco
? Τοποθετούμε το μείγμα στο ταψί της Ισπανικής παράδοσης και το αφήνουμε να δέσει για περίπου 2 μήνες.
..Μετά από αυτήν την περίοδο ωρίμανσης προκύπτει μία παράσταση που κινείται πολύ, μιλάει λίγο και μυρίζει.. Ισπανία!

Στο μαγείρεμα :

Ελένη Βλαχοπούλου
Νιόβη Μπένου
Κλέα Σαμαντά
Φλώρα Τσουκαλά

Στο γαρνίρισμα : Κορίνα Βασιλειάδου
Στο art de la table : Στέλλα Γρεκιώτη
Το αφισάκι μας : Αλέξανδρος Ριζόπουλος

Τιμές εισιτηρίων: 7 ευρώ (γενική είσοδος) και 5 ευρώ (νεανικό για άτομα μέχρι 32 ετών)
Πληροφορίες στο τηλ. 2310 247111