ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η νέα ζωή για το αυτοκίνητο των Τέλλογλου

15 Ιουνίου 2022

Περιγραφή

«Δυο κομμάτια, δύο μορφές αέναα συνεχίζουν το ταξίδι τους….» αναφέρει ο γλύπτης Βαγγέλης Ξώνογλου για το νέο του δημιούργημα, ένα γλυπτό που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει.

Η Rambler του ’65 του Νέστορα και της Αλίκης Τέλλογλου παραμένοντας στο αρχικό/φυσικό της μέγεθος έγινε γλυπτό και στέκεται στην είσοδο του Τελλογλείου συμβολίζοντας τους δύο σπουδαίους ανθρώπους, ιδρυτές του Μουσείου, ταξιδευτές του κόσμου των τεχνών.

Σας καλούμε στην παρουσίαση του έργου την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 21:00. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει από κοντά το μοναδικό αυτοκίνητο-γλυπτό μαζί με τα καθίσματα, την κονσόλα, το τιμόνι και όλα τα κομμάτια του, που όλα έχουν να πουν μια ιστορία.

Συνολικά εννέα μικρές διηγήσεις γλυπτών ολοκληρώνουν αυτή τη δημιουργία που έχει στόχο την αλληλεπίδραση της μνήμης με τον χώρο και τον χρόνο.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το “LP Trio”. Ένα jazz trio αποτελούμενο από σπουδαίους Έλληνες μουσικούς, τον Λέανδρο Πασιά στο πιάνο, τον Ντίνο Μάνο στο κοντραμπάσο και τον Γιώργο Κλουντζό Χρυσίδη στα τύμπανα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει γνωστά τζαζ κομμάτια από το Great American Songbook.

Είσοδος ελεύθερη

Έναρξη
15/06/2022
Λήξη
15/06/2022
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
21.00
Έναρξη
15/06/2022
Λήξη
15/06/2022
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
21.00