ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου στο κτίριο επί της οδού Αγίου Δημητρίου 159Α, απέναντι από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.

Μέσα συγκοινωνίας: Επί της Αγίου Δημητρίου, κοντά στην κύρια είσοδο του Τελλογλείου Ιδρύματος, κάνουν στάση οι γραμμές λεωφορείων του ΟΑΣΘ: 24 – Χίλια Δένδρα (αφετηρία στην Πλατεία Ελευθερίας), 17 – Τριανδρία και 37 – Κρυονέρι (τέρμα στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό). Στην Εγνατία οδό, στον άξονα του Τελλογλείου Ιδρύματος, κάνουν στάση οι γραμμές 10 – Χαριλάου, 14 – Άνω Τούμπα (αφετηρία στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό), 28 – Συκιές, 27 Σταυρούπολη.

Εισιτήρια

Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια γενικής εισόδου είτε από την υποδοχή του Μουσείου είτε μέσω της υπηρεσίας e-ticketing. Τα εισιτήρια μειωμένης και ελεύθερης εισόδου, επιβεβαιώνονται με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών. 
Τα εισιτήρια εξασφαλίζουν την είσοδο σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους.
Το Τελλόγλειο Ίδρυμα παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους χώρους του σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ατομικές επισκέψεις
Πραγματοποιούνται κατά τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου.
Γενική Είσοδος: 8€
Μειωμένο: 4€
Πρώτο Σάββατο του μήνα: Γενική είσοδος 1€

* Πληροφορίες για τους δικαιούχους μειωμένης ή ελεύθερης εισόδου θα βρείτε στο αρχείο.

Οργανωμένες ξεναγήσεις
Οι οργανωμένες ξεναγήσεις πραγματοποιούνται σε ημέρες και ώρες που ανακοινώνονται από το Μουσείο και η συμμετοχή γίνεται με τηλεφωνική κράτηση στην υποδοχή (2310247111). 
Στις οργανωμένες ξεναγήσεις δεν ισχύει η πλήρης ατέλεια (πλην Δημοσιογράφων, ΑΜΕΑ και παιδιά κάτω των 6 ετών). Ισχύει η μερική ατέλεια των 4€ για παιδιά από 6-17 ετών.
Τιμή εισιτηρίου: 8€

Ειδικές ξεναγήσεις
Οι ειδικές ξεναγήσεις πραγματοποιούνται με ομαδικές κρατήσεις (από 10 έως 30 άτομα) με τηλεφωνική κράτηση ή μέσω email στην υποδοχή (2310247111-info@teloglion.gr).  
Στις ειδικές ξεναγήσεις δεν ισχύει η πλήρης ατέλεια (πλην Δημοσιογράφων, ΑΜΕΑ και παιδιά κάτω των 6 ετών). Ισχύει η μερική ατέλεια των 4€ για παιδιά από 6-17 ετών.
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (για μία έκθεση) & 15€ (για δύο εκθέσεις)

Σχολικές επισκέψεις
Για τις σχολικές επισκέψεις είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στην υποδοχή (2310247111) ή στο Τμήμα Eκπαιδευτικών Προγραμμάτων (2310991614). 
Τιμή εισιτηρίου για μαθητές: 2€ (για μία έκθεση) & 4€ (για δύο εκθέσεις)
ΙΕΚ: 2,5 ευρώ  (για μία έκθεση), 5 ευρώ (για δύο εκθέσεις)

Εκδηλώσεις
Δεν ισχύει η πλήρης ατέλεια. Ισχύει η μερική ατέλεια για τους Δημοσιογράφους, ΑΜΕΑ και συνοδούς, παιδιά 6-17 ετών, κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ, κατόχους κάρτας πολιτισμού και φοιτητές.