ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ρετρό πάρτι «Μεγάλος Γκάτσμπι» στο Τελλόγλειο

10 Φεβρουαρίου 2018

Περιγραφή

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα ζωντανεύει την εποχή του «Μεγάλου Γκάτσμπι», του τσάρλεστον, της τζαζ και του σουίνγκ σε ένα ρετρό αποκριάτικο πάρτι, που θα γίνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στις 19.00 με την ομάδα Jitterbugs skg.

Σκοπός της βραδιάς είναι να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να ταξιδέψει στα τέλη του ’20 και τις αρχές του ’30, να ακούσει μουσική, να χορέψει και να διασκεδάσει. Θα υπάρχει μουσική από dj set για social χορό, performances από τα μέλη της ομάδας και social dance. Στην αρχή του πάρτι θα γίνει δωρεάν μάθημα χορού σουίνγκ/τσάρλεστον.

Λόγω του αποκριάτικου κλίματος οι συμμετέχοντες μπορούν να εμφανιστούν με κουστούμια εποχής.

Οι Jitterbugs skg είναι μια ομάδα καλλιτεχνικής έκφρασης από τη Θεσσαλονίκη, με βίντατζ και ρετρό επιρροές. Ιδρύθηκε το 2011 συστήνοντας στο κοινό το Jive, τον τελευταίο χορό της εποχής του σουίνγκ του ’40 και του πιο δημοφιλούς των αρχών του ´50. Με τις εμφανίσεις της επιχειρεί ένα νοσταλγικό ταξίδι στην κουλτούρα από τα τέλη του ’30 ως και τα μέσα του ’50, με σκοπό την προώθηση τους στο ευρύ κοινό. Η ομάδα έχει συμμετάσχει σε μεγάλες διοργανώσεις όπως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και έχει συνεργαστεί με φορείς όπως το ΚΘΒΕ, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Β. Ελλάδας, Σύλλογος Φίλων Τζαζ Μουσικής Θεσσαλονίκης, Φίλοι της Ν. Παραλίας, «Swing Kids & Roll» στην Aθήνα. Διοργανώνει events, performances, πάρτι και κάνει μαθήματα στη Θεσσαλονίκη και σεμινάρια χορού σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

Πληροφορίες στο τηλ.: 2310 247111

Έναρξη
10/02/2018
Έναρξη
10/02/2018