ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαινιάστηκε η έκθεση “Νέοι Κύπριοι Δημιουργοί”

Οι νέοι για τους νέους

Στα εγκαίνια της έκθεσης “Νέοι Κύπριοι Δημιουργοί”, το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, το Τελλόγλειο πλημμύρισε με νεολαία!

Ο 1ος όροφος του Τελλογλείου υποδέχτηκε όχι μόνο τους 19 δημιουργούς που εκθέτουν τα έργα τους, αλλά και εκατοντάδες νέους που τίμησαν με την παρουσία τους, τους καλλιτέχνες.Την έκθεση εγκαινίασαν ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κώστας Ψευδιώτης και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης, ενώ το κοινό καταχειροκρότησε τους νέους Κύπριους μουσικούς Γιάννα-Καρολίνα Μιχαηλίδου, σοπράνο και Φώτη Προδανά, πιάνο, που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Η έκθεση «Κύπριοι Νέοι Δημιουργοί» πραγματοποιείται με την στήριξη του Προξενείου της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Δήμου Καλαμαριάς. Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας τηλεποικοινωνιών Cyta Ελλάδος.

Διάρκεια έκθεσης: Μέχρι 6 Απριλίου 2014
Ώρες λειτουργίας Τελλογλείου: Τρ.-Πε.-Πα. 09:00-14:00, Τετ. 09:00-14:00 και 17:00-21:00, Σαβ.- Κυρ. 10.00-18:00. (Δευτέρα: Κλειστά)
Πληροφορίες: 2310 247111

ΛΕΖΑΝΤΕΣ
1.Οι νέοι Κύπριοι μουσικοί Γιάννα-Καρολίνα Μιχαηλίδου, σοπράνο και Φώτης Προδανάς, πιάνο, που πλαισίωσαν την εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης “Νέοι Κύπριοι Δημιουργοί”
2.(από αριστερά) Το ζεύγος του Δημάρχου Καλαμαριάς κ. Θεοδόση Μπακογλίδη, ο καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ και μέλος του ΔΣ του Τελλογλείου κ. Βασίλειος Ταρλατζής, ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κώστας Ψευδιώτης, η κα. Αιμιλία Ζέρβα, μέλος του ΔΣ του Τελλογλείου, η κα. Αικατερίνη Δούκα-Καμπίτογλου, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Τελλογλείου και ο κ. Ξενοφών Σαχίνης, πρόεδρος του Τμήματος Εικαστικών του ΑΠΘ.
3.Ο πρώτος όροφος του Τελλογλείου υποδέχτηκε όχι μόνο τους 19 δημιουργούς που εκθέτουν τα έργα τους, αλλά και εκατοντάδες νέους που τίμησαν με την παρουσία τους, τους καλλιτέχνες.