ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ξενάγηση στην έκθεση «Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη»

25 Νοεμβρίου 2018

Περιγραφή

Ανοικτή ξενάγηση στην έκθεση «Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη» θα γίνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στις 11.30, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. Την ξενάγηση θα κάνει η γενική γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του Τελλογλείου, καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Αλεξάνδρα Γουλάκη – Βουτυρά, η οποία έχει και τη γενική ευθύνη της έκθεσης.

Πρόκειται για ένα ακόμη κυριακάτικο πρωινό στο πλαίσιο της δράσης «Ξενάγηση και Coffee break στο Τελλόγλειο». Αμέσως μετά την ξενάγηση, προσφέρουμε καφέ στους συμμετέχοντες σε συνεργασία με το Ανφάν Γκατέ.

Οι ξεναγήσεις στην έκθεση της Στρατιάς θα συνεχιστούν στις 18 και τις 25 Νοεμβρίου.

Για τη συμμετοχή στη δράση «Ξενάγηση και Coffee break στο Τελλόγλειο» αρκεί το εισιτήριο εισόδου (5 ευρώ και 2.5 ευρώ – μειωμένο).

Έναρξη
25/11/2018
Έναρξη
25/11/2018
Privacy Overview

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη πιθανη εμπειρία χρήστη .Cookie πληροφορίες ειναι αποθηκευμένο στο προγραμμα περιήγησης σας και εκτελεί λειτουργίες όπως να σας αναγνωρίζει όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και βοηθάει την ομάδα μας να καταλάβει σε ποια σελίδα από τον ιστότοπο μας βρίσκεις πιό ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.