ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αυλαία» για το 2o Summer Camp στο Τελλόγλειο

Υποβλήθηκε στις 12. Ιούλιος 2017 – 14:24.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Summer Camp στο Τελλόγλειο Ίδρυμα. Για δεύτερη χρονιά το Τελλόγλειο μετατράπηκε για τρεις εβδομάδες σε εναλλακτικό καλοκαιρινό προορισμό για 60 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, τα οποία παρακολούθησαν ένα ξεχωριστό και πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με εργαστήρια εικαστικών, θεάτρου, αστρονομίας, κόμικς, αρχιτεκτονικής, design και μουσικοθεατρικών παιχνιδιών.
Στη θεματική του φετινού Summer Camp πρωταγωνίστησε το Διεθνές Έτος Τουρισμού 2017. Δόθηκε έμφαση στην ανάδειξη των πολιτισμικών αξιών και τον σεβασμό προς τους υπόλοιπους πολιτισμούς ενισχύοντας τις τοπικές παραδόσεις και τις τέχνες, την ειρήνη και την ελευθερία.
Τα παιδιά μέσα από θεματικά ταξίδια περιηγήθηκαν σε τόπους μακρινούς, πραγματικούς ή φανταστικούς, έφτιαξαν «βαλίτσες» γεμάτες με δημιουργική διάθεση, όνειρα και ελπίδες, αεροπλάνα, βαρκούλες και διαστημόπλοια.
Το Summer Camp ολοκληρώθηκε με θεατρικές παραστάσεις, απονομή αναμνηστικών, έκθεση με τις δημιουργίες που έφτιαξαν τα παιδιά και ένα μεγάλο πάρτι για παιδιά και γονείς.

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Οργάνωση-συντονισμός Summer Camp: Ελεάνα Στόικου