ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυλαία και πάμε… Θεατρικό Εργαστήριο Ενηλίκων στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

Υποβλήθηκε στις 20. Οκτώβριος 2015 – 11:26.

Νέος κύκλος εργαστηριακών μαθημάτων για ενήλικες στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. με βάση το σωματικό θέατρο και το θέατρο της επινόησης, το θεατρικό παιχνίδι και τη δουλειά ομάδας. Το εργαστήριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες ηθοποιούς και αρχάριους που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου και της συλλογικής έκφρασης. Ο κύκλος των μαθημάτων περιλαμβάνει ασκήσεις συγκέντρωσης και προετοιμασίας, παιχνίδια εμψύχωσης ομάδας και αυτοσχεδιασμούς, ατομικούς και ομαδικούς.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν τα εκφραστικά τους μέσα (σώμα, λόγο, φωνή), να αμβλύνουν τη φαντασία και τη διαθεσιμότητα τους, να διασκεδάσουν και να εκτονωθούν εκφραζόμενοι δημιουργικά, αλλά και να δουλέψουν από κοινού για έναν κοινό στόχο, καθώς στο τέλος του εργαστηριακού κύκλου θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους μπροστά στο κοινό.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. κάθε Δευτέρα 18:00-21:00, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και έως τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ / μήνα.
Πληροφορίες-εγγραφές: 2310 991610 και 2310 24711 Δευτέρα έως Παρασκευή:10 πμ – 2 μμ / Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.
Εμψυχώτρια: Λένα Πετροπούλου, Ηθοποιός- Σκηνοθέτης (μέλος Σ.Ε.Η.)