ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πασχαλινή γιορτή και λήξη εκθέσεων

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Πασχαλινή γιορτή

Το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 τα Εργαστήρια Δημιουργικής Έκφρασης του Τελλογλείου πραγματοποιούν την καθιερωμένη Πασχαλινή Γιορτή για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του Ιδρύματος!

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικά υλικά, χρώματα και τρόπους δημιουργίας. Με ιδέες από διάφορα πασχαλινά έθιμα, θα φτιάξουν πασχαλινά στολίδια-σύμβολα, μικρά, ανοιξιάτικα στεφάνια και θα πλάσουν μικρά κουκλάκια («Λαζαράκια»).

Τα παιδιά του Θεατρικού Τμήματος με τη σειρά τους, υποδυόμενα ήρωες, θα αποδώσουν με δικό τους κείμενο ένα θεατρικό δρώμενο, βασισμένο στο «Λαγό του Πάσχα».
Η είσοδος στη γιορτή είναι ελεύθερη.

Εκθέσεις

Μέχρι την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 συνεχίζεται στο ισόγειο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ η έκθεση «Βάλιας Σεμερτζίδης: 1911-1983» και στον 1ο όροφο η έκθεση «Κύπριοι νέοι δημιουργοί».

Παράταση μέχρι τις αρχές Ιουλίου πήρε η αναδρομική έκθεση με κούκλες, σκηνικά θεάτρου, μάσκες και μηχανικά παιχνίδια από τις παραστάσεις του Εικαστικού Θεάτρου Κούκλας «ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ», που φιλοξενείται στον 2ο όροφο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών.