ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. συμμετέχει στον “Τεχνότοπο”

Υποβλήθηκε στις 9. Σεπτέμβριος 2015 – 15:08.

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. συμμετέχει και φέτος στον “Τεχνότοπο”, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, τις ώρες 11.00 – 21.00.
Το εκθεσιακό αυτό φεστιβάλ για τις τέχνες και το παιδί, που τείνει να γίνει θεσμός, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γνωριμίας και επικοινωνίας ατόμων και φορέων που εμπλέκονται με το θέμα “παιδί και τέχνη” και φέτος συμπίπτει και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, το Τελλόγλειο Ίδρυμα, εκτός από την παρουσίαση ατομικών και ομαδικών εργασιών που δημιουργήθηκαν την προηγούμενη σχολική χρονιά από παιδιά που παρακολούθησαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια που λειτουργούν στο Ίδρυμα, θα “τρέξει” και μια εκπαιδευτική-εικαστική δραστηριότητα με τίτλο: “Τέχνη στα σχολεία, όχι μόνο στα μουσεία”, η οποία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο και Κυριακή 6-7 μ.μ.

Μαθητές του δημοτικού, με τη βοήθεια των εκπαιδευτριών θα δημιουργήσουν ομαδικά μια αφίσα με μήνυμα την έναρξη της σχολικής χρονιάς, προτρέποντας τους εκπαιδευτικούς για ανάλογες δράσεις στα σχολεία.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ