ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

1st Seminar on tendon transfers and ligament reconstruction of the Foot and Ankle on fresh frozen Cadaveric Specimens

04 Ιουνίου 2021 - 05 Ιουνίου 2021

Περιγραφή

Το 1st  Seminar on tendon transfers and ligament reconstruction of the Foot and Ankle on fresh frozen Cadaveric Specimens πραγματοποιείται στις 4 και 5 Ιουνίου 2021 στο Εργαστήριο Ανατομίας και Χειρουργικής Ανατομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (πρακτικό μέρος) και στο Τελλόγλειο Ίδρυμα (θεωρητικό μέρος).

Το Σεμινάριο διοργανώνεται από την Ορθοπαιδική και Τραυματολογική Εταιρεία Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με την Α´ Ορθοπαιδική Κλινική ΑΠΘ, ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου» και την Balkan Foot and Ankle Society (BAFAS).

Τα τελευταία χρόνια έχει διαπιστωθεί μια σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος των ορθοπαιδικών χειρουργών για χειρουργικές επεμβάσεις ποδιού και αστραγάλου και για το λόγο αυτό πολλοί εξειδικευμένοι παγκοσμίως εμπειρογνώμονες κλήθηκαν να μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν στο Σεμινάριο θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των διαδικασιών μαλακών ιστών με επίκεντρο τη διδασκαλία ασφαλούς αποκατάστασης ποδιού και ποδοκνημικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.tendontransferfootandankle.com και www.globalevents.gr

Δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα Scientific Program

Έναρξη
04/06/2021
Λήξη
05/06/2021
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
09.00
Έναρξη
04/06/2021
Λήξη
05/06/2021
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
09.00