ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

7ο Σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε πτωματικά παρασκευάσματα

31 Μαρτίου 2022 - 02 Απριλίου 2022

Περιγραφή

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση του 7ου Σεμιναρίου τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε πτωματικά παρασκευάσματα, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2021 στο Εργαστήριο Ανατομίας και Χειρουργικής Ανατομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (πρακτικό μέρος) και στο Τελλόγλειο Ίδρυμα (θεωρητικό μέρος).

Το Σεμινάριο διοργανώνεται από την Ορθοπαιδική Εταιρεία Μακεδονίας Θράκης σε συνεργασία με την Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική ΑΠΘ, ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου».

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε επί του παρόντος λόγω της πανδημίας, εμείς επιμένουμε να συνεχίσουμε αυτή τη σειρά Σεμιναρίων, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον μεταξύ των χειρουργών οι οποίοι ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις και τα επιτεύγματα στο πεδίο των τενοντομεταθέσεων.

Το Σεμινάριο θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τους νεότερους συναδέλφους να αποκομίσουν γνώσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τα επιτεύγματα στο πεδίο των τενοντομεταθέσεων και για εμάς τους υπόλοιπους να βρεθούμε και πάλι και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από την καθημερινή κλινική πρακτική.

Ως οικοδεσπότες και διοργανωτές θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να καταστήσουμε την συμμετοχή σας όσο το δυνατόν περισσότερο ουσιαστική.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας για την επίτευξη των στόχων του σεμιναρίου μας

Με εκτίμηση

Πρόεδρος Σεμιναρίου
Λαμπρινή Κατρανίτσα
Ορθοπαιδικός Χειρουργός,
Θεσσαλονίκη

Επίτιμος Πρόεδρος Σεμιναρίου
Παναγιώτης Γκιβίσης
Καθηγητής Ορθοπαιδικής ΑΠΘ
Διευθυντής Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής ΑΠΘ ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου»

Έναρξη
31/03/2022
Λήξη
02/04/2022
Έναρξη
31/03/2022
Λήξη
02/04/2022