ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Boulevard of broken dreams» Μια μουσική παράσταση από το Τμήμα Θεάτρου της ΣΚΤ του ΑΠΘ

16 Ιανουαρίου 2020

Περιγραφή

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 19.30 ο Κώστας Βόμβολος με τους φοιτητές του τμήματος θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση «Boulevard of broken dreams», στον εκθεσιακό χώρο του Τελλογλείου Ιδρύματος.

Η μνήμη, η απώλεια, οι προδομένοι έρωτες και τα διαψευσμένα όνειρα αλλά και η χαρά, η ελπίδα, η αέναη αναζήτηση της ευτυχίας -έστω και μέσω της ουτοπίας- όπως αποτυπώθηκαν σε τραγούδια γραμμένα για το θέατρο. Κομμάτια από το μιούζικαλ και την επιθεώρηση μέχρι το αρχαίο και το σύγχρονο δράμα και τις κλασικές δημιουργίες των Μπρεχτ και Βάιλ που αφηγούνται άλλοτε σπαρακτικά κι άλλοτε σαρκαστικά τις διαφορετικές εκδοχές της ανθρώπινης κωμωδίας (Κώστας Βόμβολος).

Επιλογή – διδασκαλία τραγουδιών: Κώστας Βόμβολος

Ερμηνεύουν οι φοιτητές του τμήματος θεάτρου: Γιώργος Αναστασιάδης, Ερμιόνη Γεωργουλάκη-Τζαννέτου, Χρύσα Γούτου, Πηνελόπη Γρηγοριάδου, Κική Καραΐσκου, Ναντίνα Κατσανούλα, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιάννης Μαυρόπουλος, Γιάννης Μονοκρούσος, Σταύρος Μόσχης, Ανδρομάχη Μπάρδη, Βικτώρια Παπαδοπούλου-Σισκοπούλου, Σμαράγδα Περόντση, Δέσπω Πύρτσιου, Σταύρος Σολωμού, Αλεξάνδρα Σταμούλη, Αναστασία Τέη.

Είσοδος ελεύθερη.

Έναρξη
16/01/2020
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 19.30
Έναρξη
16/01/2020
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 19.30