ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και bazaar στο Τελλόγλειο

16 Δεκεμβρίου 2017

Περιγραφή

Χώρος:
Ισόγειο Εκθεσιακού
Χριστουγεννιάτικη γιορτή με μουσική, χορό, bazaar με προτάσεις για δώρα και πολλές δημιουργικές δράσεις θα γίνει στο Τελλόγλειο Ίδρυμα το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στις 11.30 το πρωί.

Τα παιδιά με την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα καπέλα και χιονονιφάδες και θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι «Ακολούθησε τα αστέρια». Τα πιο μικρά παιδιά θα ακούσουν αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών στον παιδότοπο του νέου καφέ –εστιατορίου του Τελλογλείου, Ανφάν Γκατέ.

Η μπάντα του Παπαφείου θα πει τα κάλαντα και θα ερμηνεύσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ μέλη της ομάδας Jitterbugs skg θα χορέψουν στους ρυθμούς του swing.

Τη γιορτή θα πλαισιώσει χριστουγεννιάτικο bazaar με πολλές ιδέες για δώρα: εορταστικά πακέτα με εκδόσεις του Τελλογλείου σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς και όμορφες παιδικές ζωγραφιές. Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος. Επίσης σε ειδικό χώρο θα διατίθενται προς πώληση έργα ψυχικά νοσούντων δημιουργών έκκεντρης τέχνης. Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στους δημιουργούς.

Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν τα γιορτινά κεράσματα που θα προσφέρει το Ανφάν Γκατέ.

Έναρξη
16/12/2017
Έναρξη
16/12/2017