ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή

14 Δεκεμβρίου 2013

Περιγραφή

Τι περιμένει τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ στη Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή που πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι;
Συμμετοχή σε ένα λαϊκό, παραδοσιακό παραμύθι, σε δημιουργικά εργαστήρια, ξωτικά που κρύβουν πολλές-πολλές εκπλήξεις, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από χορωδίες, μπαζάρ με εκδόσεις και ιδέες για πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα και ένα σιντριβάνι σοκολάτας!
Το πρόγραμμα
11.00-11.30: Χορωδία Τελλογλείου
Στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος η χορωδία ενηλίκων του Τελλογλείου, «CantusArte», υπό τη Διεύθυνση της Άλκιστις Τόγια, θα ερμηνεύσει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα, αλλά και αποσπάσματα από όπερες του Verdi.
12.00-12.45 Η Πλούμπω κι η Μαλάμω, παραδοσιακό, λαϊκό παραμύθι
Το αμφιθέατρο θα γεμίσει ζαβολιάρηδες καλικάντζαρους, καθώς η Ιωάννα Παγιατάκη, ηθοποιός του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, θα αφηγηθεί με διαδραστικό τρόπο στους μικρούς μας φίλους (4-9 ετών) το παραδοσιακό, λαϊκό παραμύθι «Η Πλούμπω και η Μαλάμω».

Παράλληλες εκδηλώσεις
– Στον πρώτο όροφο του Τελλογλείου θα κατασκευαστεί ένα Σιντριβάνι σοκολάτας για να βουτήξετε μέσα σουβλάκια τσουρεκιού.
– Στο ισόγειο του Ιδρυματος εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες από τα δημιουργικά εργαστήρια του Τελλογλείου θα βοηθούν τα παιδιά να δημιουργήσουν με απλά υλικά κάρτες, στολίδια και μουσικά όργανα.
– Στον εκθεσιακό χώρο η χορωδία του ΙΕΚ Ακμή θα ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.
– Ακόμη, στο μπαζάρ του Ιδρύματος θα υπάρχουν εκδόσεις του Τελλογλείου, και προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα σε συγγενείς και φίλους σε προσιτές τιμές.

Έναρξη
14/12/2013
Έναρξη
14/12/2013