ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημιουργική Γραφή & Θέατρο – Επιμορφωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

22 Φεβρουαρίου 2014

Περιγραφή

Το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 1ο Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ “Μανόλης Ανδρόνικος” και το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. θα πραγματοποιήσουν Επιμορφωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών με θέμα “Δημιουργική Γραφή και Θέατρο” το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, 10.00-18.00.

Κύριος στόχος της Ημερίδας είναι η εξοικείωση των εκπαιδευτικών με τις τεχνικές της δημιουργικής γραφής και η αξιοποίησή τους στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων.

Επιμέρους στόχοι είναι:

α) η εξοικείωση των εκπαιδευτικών με τις τεχνικές της δημιουργικής γραφής θεατρικού έργου και η αξιοποίησή τους για την παραγωγή μαθητικών θεατρικών κειμένων

β) η εξοικείωση των εκπαιδευτικών με βιωματικές δράσεις στο πλαίσιο των οποίων η δημιουργική γραφή και το θέατρο αποτελούν τα εργαλεία για την παραγωγή λόγου και την αναπαράσταση-δραματοποίησή του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ενότητα με εισηγήσεις και έναν κύκλο βιωματικών εργαστηρίων συνολικής διάρκειας 7 ωρών.

Την ημερίδα προβλέπεται να παρακολουθήσουν περίπου 100 εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν αιτηθεί τη συμμετοχή τους σε αυτήν.

Συνημμένα:
Πρόγραμμα επιμορφωτικής ημερίδας ‘δημιουργική γραφή και θέατρο’.pdf
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.pdf

Έναρξη
22/02/2014
Έναρξη
22/02/2014