ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Ημερίδα για τα ατυχήματα στην καθημερινή μας ζωή

26 Μαΐου 2013

Περιγραφή

Ημερίδα για τα ατυχήματα που συμβαίνουν στην καθημερινή μας ζωή και τους μύθους, αλλά και την πραγματικότητα που αφορούν την αντιμετώπισή τους πραγματοποιεί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η σωστή ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη και τους τρόπους αντιμετώπισης των ατυχημάτων που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας, στο σπίτι, στο σχολείο, στην εργασία, στο δρόμο, αλλά και η ενημέρωση για το τι ακριβώς πρέπει να περιέχει το φαρμακείο μας.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι η κυρία Μαρία Μουστάκα, δημοσιογράφος της TV 100, ενώ στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετέχουν γιατροί, εκπρόσωπος του Οργανισμού Prehospital Trauma Life Support (PHTLS) στην Ελλάδα, αλλά και εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Μεγάλος χορηγός του event είναι η Interamerican, η οποία, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παραδώσει στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης εξοπλισμό πρώτων βοηθειών ως χορηγία.
Την εκδήλωση στηρίζουν, επίσης, χορηγικά το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ., η Aegean Airlines και η Samiotakis Catering.

Η ημερίδα θα είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 10.00 π.μ. Σημειώνεται ότι θα δοθούν βεβαιώσεις σε όσους παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, στο τηλέφωνο 2310 310649 ή ηλεκτρονικά στο inform@hrt.org.gr.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.hrt.org.gr

Έναρξη
26/05/2013
Έναρξη
26/05/2013