ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Φαινόμενα Παραπληροφόρησης και Θρησκεία» Διημερίδα από το ΑΠΘ και το Ίδρυμα Konrad-Adenauer-Stiftung

30 Νοεμβρίου 2023 - 01 Δεκεμβρίου 2023

Περιγραφή

Διημερίδα με θέμα «Φαινόμενα Παραπληροφόρησης και Θρησκεία» θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ. Τη διημερίδα συνδιοργανώνουν το Εργαστήριο  Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας ΑΠΘ και η Αντιπροσωπεία για την Ελλάδα και την Κύπρο του ιδρύματος Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS), σε συνεργασία με το Τμήμα Θεολογίας ΑΠΘ.

Στόχος της διημερίδας είναι να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στο φαινόμενο της παραπληροφόρησης και στις επιπτώσεις του στις αντιλήψεις γύρω από θρησκευτικές κοινότητες, και ευρύτερα στη θρησκεία. Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκονται ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του θρησκευτικού και πολιτικού χώρου. Βασική μέριμνα είναι η ενδελεχής συζήτηση και διερεύνηση των θεμάτων με σεβασμό και διεπιστημονικότητα.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, οι διοργανωτές εκδώσουν τα πρακτικά των εργασιών, ώστε να να γνωστοποιηθούν στο ευρύτερο κοινό το περιεχόμενο και τα συμπεράσματα της διημερίδας.

Για προεγγραφές συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της διημερίδας.

ΛΗΨΗ pdf ΑΡΧΕΙΟΥ, 114.62KB (Πρόγραμμα Διημερίδας)
Έναρξη
30/11/2023
Λήξη
01/12/2023
Έναρξη
30/11/2023
Λήξη
01/12/2023