ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Ρηνιώ Μουρέλου μιλάει για το έργο της

19 Σεπτεμβρίου 2020

Περιγραφή

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 12.00, η Ρηνιώ Μουρέλου μάς ξεναγεί στην έκθεση «ζωγραφική και εγκέφαλος» και μιλάει για το έργο της.

Η Ρηνιώ Μουρέλου ασχολείται με τη σύγχρονη επιστημονική προσέγγιση για την ανθρώπινη σκέψη και αντίληψη. Αποτυπώνει τις δομές του εγκεφάλου, τις ταυτόχρονες λειτουργίες του νου, μοντέλα σκέψης και μοντέλα μνήμης μέσα από τον καμβά και την τρισδιάστατη χρήση του (επίπεδα, λωρίδες, ανοίγματα), τα φωτεινά κουτιά και άλλες τεχνικές .
Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα με θέματα απλά, όπως δέντρα, λουλούδια, σπίτια, αλλά και περισσότερο σύνθετα όπως το σύμπαν, τα σπίτια με τις χαρές και τις λύπες, τέλος, τα συναισθήματα όπως η αγάπη.
Η εικαστικός θα ξεναγήσει σε όλες τις ενότητες/κατηγορίες των έργων της: κοπτικές σε μουσαμά, ζωγραφική των σκιών, ημερολόγια, τη «λευκή», την περίοδο με τις καραμέλες και τη «μαύρη» περίοδο.

Μέγιστος αριθμός ατόμων: 18
Κόστος: 5 ευρώ κανονικό, 2,5 μειωμένο
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2310-991610

**Στο Τελλόγλειο, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής προστασίας για εργαζομένους και επισκέπτες στους χώρους εντός και εκτός κτηρίου. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους τους Ιδρύματος.

Έναρξη
19/09/2020
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 12.00
Έναρξη
19/09/2020
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 12.00