ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

… πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι … από την ομάδα “Εν δυνάμει”

07 Ιουνίου 2017

Περιγραφή

Χώρος:
Εξωτερικός Χώρος
Μουσική βραδιά με αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι με τους Μελωδιστές

Η ομάδα δημιουργίας «Εν δυνάμει» προσβλέπει στη σύλληψη, στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων με μεικτές ομάδες νέων ανθρώπων με αναπηρία και χωρίς αναπηρία.
Με βάση την αναγνώριση της προσωπικότητας, την ελευθερία της έκφρασης, το σεβασμό στο άτομο και τη συμμετοχή στην ομάδα η «Εν δυνάμει» στοχεύει στην καλλιέργεια και στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων όλων που συμμετέχουν στις δράσεις της, πέρα από στερεότυπα και χωρίς διακρίσεις.
Η κομπανία της ομάδας ‘’Εν δυνάμει’’ ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες και σκοπός της είναι να δημιουργήσει ένα μουσικό πρόγραμμα με άξονες το λαϊκό, το έντεχνο και το ρεμπέτικο τραγούδι και να το παρουσιάσει σε μουσικές σκηνές της πόλης. Αυτή τη στιγμή αριθμεί 5 άτομα, 2 κιθαρίστες και 3 τραγουδιστές/ στριες. Τους Βασίλη Βουδούρη, Στέλιο Τσαϊρίδη, Ιωάννη Κυλαντωνίδη, Θάνο Νανάση, Μαρία Δαχλύθρα. Υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Οδυσσέας Γκάλλιος.

Οι Μελωδιστές είναι ένα δεκαμελές μουσικό σχήμα που ιδρύθηκε το 1997, αποτελείται από φωνές και οργανοπαίκτες ερασιτέχνες και επαγγελματίες φίλους που παίζουν μαζί πολλά χρόνια. Το σχήμα έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες με όλα τα είδη του διαχρονικού ελληνικού τραγουδιού και έχει συνεργαστεί με τον αξέχαστο Σταύρο Κουγιουμτζή καθώς και με τους Γιάννη Σπανό και Γιώργο Καζαντζή. Τους Μελωδιστές ίδρυσε και διευθύνει ο Πέτρος Μαυρόπουλος.

Έναρξη
07/06/2017
Έναρξη
07/06/2017