ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Παρουσίαση βιβλίου “Τα άγραφα της Πνευμονολογίας

26 Φεβρουαρίου 2014

Περιγραφή

Οι Εκδόσεις iWrite και ο Ομότιμος Καθηγητής Πνευμονολογίας του ΑΠΘ κ. Δημήτρης Γκιουλέκας σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου «Τα άγραφα της Πνευμονολογίας».

Εκτός από τον συγγραφέα για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Ειδικός Παθολόγος και Ομότιμος Καθηγητής του ΑΠΘ κ. Χρύσανθος Ζαμπούλης, η Λέκτορας Πνευμονολογίας κ. Κατερίνα Μανίκα, και ο Καθηγητής και πρώην Πρόεδρος της Νομικής του ΑΠΘ κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου. Συντονίστρια της Παρουσίασης, θα είναι η Αναπλ. Καθηγήτρια Πνευμονολογίας κ. Δέσποινα Παπακώστα.
Επίτιμος καλεσμένος ο Καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νίκος Σιαφάκας.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου…
Το βιβλίο «Τα άγραφα της Πνευμονολογίας» απευθύνεται σε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και πιστεύω ότι όλοι έχουν να πάρουν κάτι από αυτό. Ιδιαίτερα απευθύνεται σε νέους αλλά και παλιότερους πνευμονολόγους, παθολόγους, αλλεργιολόγους, γενικούς και αγροτικούς γιατρούς που στην καθημερινότητά τους συναντούν παρόμοια περιστατικά με όσα παρουσιάζονται σ’ αυτό το βιβλίο. Εκτός από το αμιγές ιατρικό ενδιαφέρον είμαι της γνώμης ότι το βιβλίο αυτό έχει ενδιαφέρον και για όλους εκείνους που διαχειρίζονται θέματα υγείας, όπως φαρμακοποιοί, κτηνίατροι, βιολόγοι, νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές κ.ά..
Επίσης, σημαντικά στοιχεία θα βρουν στο βιβλίο άνθρωποι που θέλουν να είναι ενήμεροι για θέματα υγείας, μιας και ο ασθενής χρειάζεται πάντοτε κάποιον που θα τον βοηθάει, θα τον στηρίζει και θα τον εξυπηρετεί στις δύσκολες στιγμές που η υγεία του κλονίζεται.

Που;
Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών
(Αγ. Δημητρίου 159Α)

Πότε;
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου
στις 20:00

Οδηγίες Πρόσβασης
2310 99 16 10
για περισσότερες πληροφορίες,
επισκεφθείτε το site του βιβλίου: agrafa.iWrite.gr

Έναρξη
26/02/2014
Έναρξη
26/02/2014