ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στο Τελλόγλειο η διαδικτυακή μετάδοση της Òpera Oberta “Macbeth”, G.VERDI

Περιγραφή

H τρίτη διαδικτυακή μετάδοση όπερας από το Gran Teatre del Liceu της Βαρκελώνης στα πλαίσια των μαθημάτων (παραδόσεων) του Τμήματος Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ (Αγ. Δημητρίου 159Α, τηλ.2310247111).
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει φέτος στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα Òpera Oberta (http://www.opera-oberta.org/), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Τμήματος Μουσικών Σπουδών στο ερευνητικό πεδίο network performing arts.
Η συμμετοχή καλύπτει την υψηλής ποιότητας διαδικτυακή μετάδοση συνθέσεων όπερας από το Gran Teatre del Liceu (http://www.liceubarcelona.cat/) στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ. (http://teloglion.gr/) και την ένταξή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Στοχεύει επίσης και στη συμβολή και διάχυση του συμπληρωματικού ακαδημαϊκού περιεχομένου προς και από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα της Òpera Oberta.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις ώρες μετάδοσης υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Α.Π.Θ: http://opera-oberta.mus.auth.gr/