ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Βιτρίνες τέχνης στον ΟΤΕ με έργα μικρών δημιουργών του Τελλογλείου

17 Σεπτεμβρίου 2016

Περιγραφή

Έργα των μικρών δημιουργών του παρουσιάζει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις βιτρίνες τέχνης του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη (Καρόλου Ντηλ 33).

Οι δημιουργίες των παιδιών που παρουσιάζονται είναι εμπνευσμένες από τις εκθέσεις που φιλοξενήθηκαν στο Τελλόγλειο τα τελευταία δύο χρόνια («Τιμή στον Τεριάντ», «Δώρα της γης με αντοχή στο χρόνο», «Η Βούλα Μασούρα και ο κόσμος της», «Όραμα και Δημιουργία: Ο Α.Γ. Λεβέντης και η Δυτική Αφρική», «Ο κόσμος του Οδυσσέα Ελύτη: Ποίηση και Ζωγραφική»).

Τα παιδιά που πήραν μέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Τελλογλείου ήρθαν σε επαφή με τις περιοδικές εκθέσεις, γνώρισαν καλλιτέχνες, κινήματα και ρεύματα της ιστορίας της τέχνης και χρησιμοποίησαν την αποκτημένη γνώση καλλιεργώντας την προσωπική έκφραση. Μέσα από αυτή την εξερεύνηση στο χώρο των εικαστικών τεχνών ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Στο πλαίσιο αυτής της παρουσίασης, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 (12:00-14:00), θα πραγματοποιηθεί δημιουργική δράση για παιδιά σε διάφορα σημεία της διαδρομής που συνδέει τις βιτρίνες με τα εκθέματα και το «Μικρό Τελλόγλειο» (Καρόλου Ντηλ 32).

Έναρξη
17/09/2016
Έναρξη
17/09/2016