ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FAMILY TIME

#famillytime «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: Θα έστελνες τον Μπάτμαν στο ’21;»

04 Δεκεμβρίου 2021

Περιγραφή

…Παρατήρησε προσεχτικά, άκου και έπειτα μοιράσου τις ιδέες και τις σκέψεις σου, ενώ εξερευνείς τις εκθέσεις «Λεωνίδας-Ναπολέων-Μπότσαρης. Η γλώσσα των συμβόλων» & «Το ’21 των Συλλεκτών»….

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού μουσείο-εκπαιδευτικού προγράμματος, τα παιδιά ηλικίας 8 με 13 ετών αλλά και οι συνοδοί τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης μέσα από προσεχτικά επιλεγμένες δραστηριότητες που προϋποθέτουν και ενισχύουν τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας και της ομάδας.

Στην επόμενη συνάντησή μας, η οποία θα γίνει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 16.00, σας καλούμε να έρθετε και να εξερευνήσουμε μαζί την ιστορία της ελληνικής επανάστασης, να γνωρίσουμε τους ήρωές της και να μεταφερθούμε ως άλλοι ταξιδιώτες του χρόνου στο μακρινό 1821, μέσα από τις νέες εκθέσεις που φιλοξενούνται αυτό το διάστημα στο Τελλόγλειο.

Οι συμμετέχοντες της συνάντησης θα γνωρίσουν τους ήρωες της επανάστασης, θα συζητήσουν για την αγωνιστική και διπλωματική τους δράση και θα παρατηρήσουμε διάφορα πορτραίτα τους φιλοτεχνημένα από διάφορους ευρωπαίους καλλιτέχνες του 18ου και 19ου αιώνα.

Στη συνέχεια, στο μικρής διάρκειας εικαστικό εργαστήριο, τα παιδιά αλλά και οι συνοδοί τους θα κληθούν να σκεφτούν τους δικούς τους ήρωες, να αναλογιστούν τα χαρακτηριστικά ενός ήρωα και να δημιουργήσουν τα δικά τους κόμικς, συνδυάζοντας νέους και παλιούς ήρωες.

Εσείς λοιπόν, θα στέλνατε τον Μπάτμαν στο 1821; Κι αν, ναι πως θα βοηθούσε στον αγώνα…;

Δηλώσεις συμμετοχής:
Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: 2310-991614 και στο education@teloglion.gr (Τρίτη-Παρασκευή 09.00-14.00) ή στην Υποδοχή Τελλογλείου Ιδρύματος: 2310-247111 και στο info@teloglion.gr (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.00-14.00, Τετάρτη 09.00-14.00 & 17.00-19.00, Σάββατο/Κυριακή 10.00-18.00, Δευτέρα κλειστά)
Για τη συμμετοχή σας στο familytime απαιτείται δήλωση συμμετοχής και α) πιστοποιητικό εμβολιασμού ή β) πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, μαζί με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω.
Οι ανήλικοι επισκέπτες από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στον χώρο.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ/ άτομο

Δεδομένων των συνθηκών για την αντιμετώπιση του Covid-19 και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες στους χώρους εντός και εκτός κτιρίου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Ιδρύματος.

Έναρξη
04/12/2021
Λήξη
04/12/2021
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
16.00