ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FAMILY TIME, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

#familytime «Γιανούλης Χαλεπάς»

02 Απριλίου 2022

Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού μουσείο-εκπαιδευτικού προγράμματος, τα παιδιά ηλικίας 4 με 12 ετών αλλά και οι συνοδοί τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης μέσα από προσεχτικά επιλεγμένες δραστηριότητες που προϋποθέτουν και ενισχύουν τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας και της ομάδας.

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στις 16.00-17.30, οι εξερευνητές του family time, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμα μια θεματική της έκθεσης του Γιανούλη Χαλεπά. Μέσα από την περιηγήση σε επιλεγμένα έργα, τα παιδιά και οι συνοδοί τους, θα γνωρίσουν τις πλαστικές αξίες που διέπουν το έργο του, θα μάθουν για την δομή των γλυπτών του και θα παρατηρήσουν από κοντά τις μορφολογικές διαφορές των περιόδων παραγωγής του. Κατόπιν, στο εργαστήριο θα καταπιαστούν με την δημιουργία δικών τους μικρών γλυπτών, είτε σκαλίζοντάς σε σαπούνι, είτε πλάθοντας σε πηλό. (Ηλικίες 4-12 ετών σε ομάδες)
  • Για τη συμμετοχή σας στο familytime απαιτείται δήλωση συμμετοχής και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν, μαζί με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω.
  • Οι ανήλικοι επισκέπτες από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στον χώρο.
  • Δεδομένων των συνθηκών για την αντιμετώπιση του Covid-19 και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά αριθμός προτεραιότητας.
  • Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες στους χώρους εντός και εκτός κτιρίου.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Ιδρύματος.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ/ άτομο
Δηλώσεις συμμετοχής: Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: 2310-991614 & education@teloglion.gr (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-15:00)

Έναρξη
02/04/2022
Λήξη
02/04/2022
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
16.00-17.30