ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FAMILY TIME

#FamilyTime «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: Με πόσα χρώματα θα φτιάξεις πεταλούδες;» για παιδιά 4-7 ετών

17 Ιουνίου 2023

Περιγραφή

Μικροί και μεγάλοι εξερευνητές τον Ιούνιο στο Τελλόγλειο!

…Παρατήρησε προσεχτικά, άκου και έπειτα μοιράσου τις ιδέες και τις σκέψεις σου, ενώ εξερευνείς τις εκθέσεις του Τελλογλείου Ιδρύματος…

Στο πρόγραμμα #familytime τον Ιούνιο, το Τελλόγλειο καλεί μικρούς και μεγάλους να εξερευνήσουν μαζί την έκθεση «Ιωάννα–Giovanna–Jeanne Spiteris/Σπητέρη».

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού μουσείο-εκπαιδευτικού προγράμματος, τα παιδιά αλλά και οι συνοδοί τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης, μέσα από προσεχτικά επιλεγμένες δραστηριότητες που προϋποθέτουν και ενισχύουν τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας και της ομάδας.

Θα ταξιδέψουμε μαζί με τη γλύπτρια, από την Αθήνα, στη Βενετία κι έπειτα στο Παρίσι, ανακαλύπτοντας τις φάσεις της παραγωγικής της διαδικασίας, εντοπίζοντας τις διαφορές στα γλυπτά της έκθεσης. Οι συμμετέχοντες, θα σταματήσουν σε επιλεγμένα πολύχρωμα γεωμετρικά γλυπτά της καλλιτέχνιδας, θα βρουν ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα στις δύο περιόδους καλλιτεχνικής παραγωγής, θα ανακαλύψουν περίτεχνα μοτίβα και θα δημιουργήσουν τις δικές τους γεωμετρικές κατασκευές.

  • Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, 16:00-17:30, για παιδιά 4-7 ετών: «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: Με πόσα χρώματα θα φτιάξεις πεταλούδες;»

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ/ γονέα , 5 ευρώ/παιδί

Η δράση απαιτεί την παρουσία γονέα/κηδεμόνα σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Απαραίτητη η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου.

Έναρξη
17/06/2023
Λήξη
17/06/2023
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
16.00-17.30
Family Time 4-7 ετών
:
:
Αγορά Συμμετοχής