ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FAMILY TIME, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

#familytime «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: Πρόσωπα εδώ, πρόσωπα εκεί…»

19 Φεβρουαρίου 2022

Περιγραφή

…Παρατήρησε προσεχτικά, άκου και έπειτα μοιράσου τις ιδέες και τις σκέψεις σου, ενώ εξερευνείς την νέα έκθεση του Εδουάρδου Σακαγιάν  «Θεατές, κοινό, άσπρος καβαλάρης, όχλος και κοπάδι»…

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού μουσείο-εκπαιδευτικού προγράμματος, τα παιδιά ηλικίας 8 με 13 ετών αλλά και οι συνοδοί τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης μέσα από προσεχτικά επιλεγμένες δραστηριότητες που προϋποθέτουν και ενισχύουν τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας και της ομάδας.

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022, 16:00-17:30 σας καλούμε να έρθετε και να εξερευνήσουμε μαζί τη νέα έκθεση Εδουάρδου Σακαγιάν «Θεατές, κοινό, άσπρος καβαλάρης, όχλος και κοπάδι».

Η πιο πρόσφατη δουλειά του καλλιτέχνη, εκτίθεται στο Τελλόγλειο μέχρι τη 17η Απριλίου. Η ζωγραφική του χαρακτηρίζεται από ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, με χρώματα που ξεχωρίζουν και με έντονο το στοιχείου του πλήθους. Πολλά διαφορετικά ή και ίδια πρόσωπα, παραταγμένα παρατακτικά απέναντί μας, μας παρακολουθούν και τα παρακολουθούμε, χωρίς να ξέρουμε τι σκέφτονται…

Εσείς τι παρατηρείτε λοιπόν; Μπορείτε να βρείτε τι σκέφτονται ή τι νιώθουν τα πολλά πρόσωπα του Σακαγιάν; Η συνάντηση περιλαμβάνει ξενάγηση σε επιλεγμένα έργα της έκθεσης και μικρής διάρκειας εικαστικού περιεχομένου εργαστήριο, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους πολυπρόσωπα κολλάζ.

  • Για τη συμμετοχή σας στο familytime απαιτείται δήλωση συμμετοχής και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν, μαζί με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω.
  • Οι ανήλικοι επισκέπτες από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στον χώρο.
  • Δεδομένων των συνθηκών για την αντιμετώπιση του Covid-19 και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά αριθμός προτεραιότητας.
  • Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες στους χώρους εντός και εκτός κτιρίου.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Ιδρύματος.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ/ άτομο
Δηλώσεις συμμετοχής:
Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: 2310-991614 & education@teloglion.gr (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-15:00) ή
Υποδοχή Τελλογλείου Ιδρύματος: 2310-247111 & info@teloglion.gr (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00-14:00, Τετάρτη 9:00-14:00 & 17:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-18:00, Δευτέρα κλειστά)

Έναρξη
19/02/2022
Λήξη
19/02/2022
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
16.00-17.30