ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FAMILY TIME, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

#FamilyTime Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές τον Απρίλιο στο Τελλόγλειο για παιδιά 8 ετών και πάνω!

01 Απριλίου 2023

Περιγραφή

…Παρατήρησε προσεχτικά, άκου και έπειτα μοιράσου τις ιδέες και τις σκέψεις σου, ενώ εξερευνείς τις εκθέσεις του Τελλογλείου Ιδρύματος…

Στο πρόγραμμα #familytime τον Απρίλιο, το Τελλόγλειο καλεί μικρούς και μεγάλους να εξερευνήσουν μαζί την έκθεση «Ιωάννα–Giovanna–Jeanne Spiteris/Σπητέρη».

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού μουσείο-εκπαιδευτικού προγράμματος, τα παιδιά (ηλικίας 4-12 ετών) αλλά και οι συνοδοί τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης, μέσα από προσεχτικά επιλεγμένες δραστηριότητες που προϋποθέτουν και ενισχύουν τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας και της ομάδας.

Θα ταξιδέψουμε μαζί με τη γλύπτρια, από την Αθήνα, στη Βενετία κι έπειτα στο Παρίσι, ανακαλύπτοντας τις φάσεις της παραγωγικής της διαδικασίας, εντοπίζοντας τις διαφορές στα γλυπτά της έκθεσης. Οι συμμετέχοντες, θα σταματήσουν σε επιλεγμένα πολύχρωμα γεωμετρικά γλυπτά της καλλιτέχνιδας, θα βρουν ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα στις δύο περιόδους καλλιτεχνικής παραγωγής, θα ανακαλύψουν περίτεχνα μοτίβα και θα δημιουργήσουν τις δικές τους γεωμετρικές κατασκευές.

  • Σάββατο 1 Απριλίου 2023, 16:00-17:30, για παιδιά 8 ετών και πάνω: «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: Μοτίβο & χρώμα, γλυπτά από χαρτόνια»

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ/ άτομο

Διάρκεια: περίπου 90 λεπτά

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η κράτηση στο τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο 2310991614 ή στο eduteloglion@gmail.com, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00.

Έναρξη
01/04/2023
Λήξη
01/04/2023
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
16.00-17.30