ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FAMILY TIME, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

#familytime «Ένας ανθισμένος μαγικός κόσμος»

12 Μαρτίου 2022

Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού μουσείο-εκπαιδευτικού προγράμματος, τα παιδιά ηλικίας 4 με 12 ετών αλλά και οι συνοδοί τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης μέσα από προσεχτικά επιλεγμένες δραστηριότητες που προϋποθέτουν και ενισχύουν τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας και της ομάδας.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 στις 16.00-17.30  σας καλούμε να έρθετε και να εξερευνήσουμε  τη νέα έκθεση της Άννας-Μαρίας Τσακάλη με τίτλο «Μυστικοί Κήποι». Πολλά λουλούδια, έντονα χρώματα, εύθραυστες μορφές και έκφραση απέραντης ευαισθησίας χαρακτηρίζουν το έργο της καλλιτέχνιδας. Τα λουλούδια, μετατρέπονται σε πορτραίτα, που παρατηρώντας τα, ζωντανεύει ένας μαγικός κόσμος. Εσείς μπορείτε να ανακαλύψετε τι κρύβεται σε αυτόν;
Πιο συγκεκριμένα, μικροί και μεγάλοι εξερευνητές, θα ξεναγηθούν στην εντυπωσιακή έκθεση, θα γνωρίσουν από κοντά τα έργα και τη σημασία τους και έπειτα, στο εργαστήριο θα δημιουργήσουν έναν δικό τους πολύχρωμο, ανθισμένο μαγικό κήπο, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές. (Ηλικίες 4-12 ετών)
  • Για τη συμμετοχή σας στο familytime απαιτείται δήλωση συμμετοχής και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν, μαζί με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω.
  • Οι ανήλικοι επισκέπτες από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στον χώρο.
  • Δεδομένων των συνθηκών για την αντιμετώπιση του Covid-19 και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά αριθμός προτεραιότητας.
  • Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες στους χώρους εντός και εκτός κτιρίου.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Ιδρύματος.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ/ άτομο
Δηλώσεις συμμετοχής: Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: 2310-991614 & education@teloglion.gr (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-15:00)

Έναρξη
12/03/2022
Λήξη
12/03/2022
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
16.00-17.30