ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Νέος κύκλος μαθημάτων Ιστορίας της Τέχνης. Έναρξη εγγραφών

30 Μαρτίου 2022 - 15 Ιουνίου 2022

Περιγραφή

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., πραγματοποιεί διαδικτυακά και δια ζώσης μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης που έχουν ως στόχο να φέρουν το κοινό σε επαφή με την καλλιτεχνική παραγωγή του 20ου αιώνα, αλλά και την Νεοελληνική Τέχνη.

Τα μαθήματα Ιστορίας Τέχνης αφιερωμένα στον 20ο αιώνα, θα υλοποιηθούν δια ζώσης στην Οικία Τέλλογλου, στην οδό Αριστοτέλους 2, στον 4ο όροφο.

Μοντέρνα Τέχνη: 20ος αιώνας
Τετάρτη 16:30-18:30 | Κόστος: 120€ | Έναρξη: 30 Μαρτίου 2022 (12 μαθήματα)

Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν το ιστορικό πλαίσιο και τις συνθήκες υπό τις οποίες διαμορφώνεται η Ευρωπαϊκή σκηνή έκφραση του 20ου αιώνα, θα αποκτήσουν μεγαλύτερη εξοικείωση με τα καλλιτεχνικά ρεύματά της και θα ταξιδέψουν στις απαρχές της δημιουργίας διάσημων έργων μέσα από το χρώμα και το σχέδιο, ξεκινώντας μια διαδρομή που θα τους μεταφέρει στα σαλόν του Παρισιού και θα τους αποκαλύψει τα μυστικά των μεγάλων καλλιτεχνών.

Εγγραφές / Πληροφορίες: Στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων education@teloglion.gr & 2310991614 (Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-15:00).

Διάρκεια εγγραφών έως την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022.

Οι δια ζώσης συναντήσεις γίνονται σε κλειστά τμήματα έως 13 άτομα. Για την κράτηση της θέσης, είναι απαραίτητη η εφάπαξ καταβολή των διδάκτρων. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών θα υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας και δεύτερου τμήματος, σε μέρα και ώρα που θα συζητηθεί. Δεδομένων των συνθηκών για την αντιμετώπιση του Covid-19 και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για τη συμμετοχή σας στα δια ζώσης μαθήματα, απαιτείται α) πιστοποιητικό εμβολιασμού ή β) πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν, μαζί με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω.

Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες στους χώρους εντός και εκτός κτιρίου. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Ιδρύματος.

Δυνατότητα απεγγραφής, με πλήρη επιστροφή διδάκτρων ως και τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Έναρξη
30/03/2022
Λήξη
15/06/2022
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Τετάρτη 16:30-18:30 | Κόστος: 120€