ΩΡΑΡΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ανφάν Γκατέ in Gouadeloupe

Στην καρδιά του εμβληματικού Τελλόγλειου Ιδρύματος, αξιοποιώντας το επιβλητικό αίθριο του Μουσείου, ο Νίκος Νυφούδης και η ομάδα του (The Life Goddess – Λονδίνο, TzakiHo – Χορτιάτης) δημιούργησαν το ΑνφανΓκατέ. Ένα αστικό αλλά συνάμα καθημερινό εστιατόριο, με τον ταλαντούχο Πρόδρομο Ασημάκη στις κατσαρόλες και τον Γιώργο Γραμμάτη στη σάλα, φιλοδοξεί να σας κάνει να περπατήσετε την Αγίου Δημητρίου ανάποδα.  
Με αποκλειστικά ελληνικές ποικιλίες κρασιών επιλεγμένες από τον οινολόγο του Winehouse Ανέστη Χαϊτίδη και cocktails που  συνοδεύουν το φαγητό. 

Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες εξελίσσονται περισσότερο από ποτέ σε ύψιστη γαστρονομική προτεραιότητα. Στο εστιατόριο του Ανφάν Γκατέ δημιούργησαν ένα εποχιακό μενού, βασισμένο σε κορυφαίες πρώτες ύλες, προερχόμενες από Έλληνες παραγωγούς της κεντρικής Μακεδονίας. Αυτές αναβαθμίζονται στα χέρια των μαγείρων και μετατρέπονται σε θεϊκές γεύσεις. Νόστιμο φαγητό, φτιαγμένο με τη γνώση, το πάθος και τις εμπειρίες τους.

Δίπλα στον κυρίως χώρο του εστιατορίου λειτουργεί ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά που ακολουθούν τους γονείς τους παντού.